Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2006 09:27 - Целта ясна, таргета прихванат
Автор: avenue Категория: Забавление   
Прочетен: 684 Коментари: 0 Гласове:
0



Как да заговориш сама жена в някой клуб? Понякога такова нещо се оказва мисията невъзможна, друг път е съвсем просто … Но в повечето случаи всички жени си приличат, и ето ти топ 5 на женските типажи и как да се държиш с всяка една от тях:

image

Купонджията

Какво я привлича – забавните типове, тези които ръсят майтапи и шеги нон стоп. С такъв мъж тя знае, че ще си изкара една приятна вечер и ще се забавлява до насита.

Как да влезнеш в образа – майтапи се. Това не означава да преразказваш тъпи вицове, на всички им е омръзнало от тях. По-добре сподели някоя уж действителна случка с някой твой приятел. Импровизирай, използвай забавни фрази и реплики, които на пръв поглед току що си измислил, разбира се специално за нея. Но най-важното е да не се увличаш в заучени фрази, които се използват масово и навсякъде и да не прекаляваш със самоиронията. Жените наистина харесват веселяците, но се постарай да не се превърнеш в клоун.

Незаинтересованият тип

Какво я привлича – на жените им е омръзнало от надувките, тези които са толкова самоуверени, че чак стават агресивни. И много добре знаят как да се отърват от подобен и да го сложат на мястото му. Но когато се сблъскат с някой, който не е агресивен и е абсолютно спонтанен, жените губят дар слово. Спокойния и дружелюбен мъж ги обезоръжава. Те не могат да повярват, че някой мъж просто иска да си поговори с тях, съвсем платонически и по приятелски.

Как да влезнеш в образа – оглеждай се небрежно наоколо, не показвай почти никакъв интерес по време на разговора, не се опитвай да търсиш физически контакт. Просто си стой до нея, говорете се и се дръж все едно тя ти е сестричка или приятелче. По някое време и кажи, че умираш от глад и иска ли тя да те придружи до някой ресторант защотото не ти се хапва сам. А ако случайно се окажете по някое време във вас, предложи и да преспи на дивана в другата стая, пусни някое леко филмче и небрежно се настани до нея да го гледате. И понеже на теб въобще не ти пука, че тя е жена, то тя ще намери начин да ти го покаже .. както само една жена може.

Романтичният

Какво я привлича – ако не си падаш много по шегите или си прекалено изморен, за да се правиш на незаинтересован, то винаги можеш да настъпиш която и да е жена по мазола правейки се на … романтичен мъж. Жените се връзват от раз. Та коя може да устои на факта, че е невероятно красива и такива очи не си виждал никога …

Как да влезнеш в образа – следвай класиката. Комплименти, погледи пълни с възхищение, подаване на стола когато сяда, „позволете ми да ви почерпя с този невероятен коктейл” и каквото ви дойде на ума. После си вземете тайм-аут и изчезнете за около 30 минути. За това време тя ще: а) забележи, че ви няма; б) ще се зачуди защо изчезнахте и в) ще започне да се мрази, че не си е обула онази синята пола в която изглежда толкова добре, а вместо това си е сложила тези гадни дънки. И точно това е момента, в който да се върнете на сцената, а тя толкова ще се зарадва, че ви вижда отново, че ще направи всичко възможно да не и избягате пак. Само не бъркайте романтиката с похотта. Ако започнете да я гледате с овчи поглед и да ви капят слюнките върху полата и от нейната красота единствения начин да ви обърне внимание е ако е зверски пияна.

Красавецът

Честно казано реален шанс да се възползват от този образ имат само около 0,001 % от мъжете, но нямаше как да го пропуснем.

Какво я привлича – всичко! И жените трудно устояват на класическия образ на Джеймс Бонд, какво да се прави.

Как да влезнеш в образа – удачна комбинация от гени, добър шивач и скъп стоматолог. Но колкото и странно да звучи, най-красивите мъже са едни от най-лесно отхвърляните от жените. И това не е случайно, те просто си мислят, че понеже си толкова сладък, то със сигурност си най-големият самовлюбен егоист на света и си свикнал да имаш всичко, което поискаш. Но сега е момента да и докажеш, че това не е така. Покажи и, че не се взимаш на сериозно и може и нещата да имат приятен край.

Обикновеният мъж

Какво я привлича – той никога не танцува, затова пък обича да пие бира, да гледа спортните канали и да се весели с момчетата. Също така играе доста добре билярд и дарц, носи карирана ризка и широки удобни джинси. Защо на жените им харесва ли? Ами най-малкото защото от един километър е видно, че този мъж има нужда от спешна женска намеса, за да си облагороди живота. А всяка една жена дълбоко в себе си е майка.

Как да влезнеш в образа – за целта е най-добре да си с компания, разбира се мъжка. И докато си купонясвате невинно поглеждай от време на време към съседната маса, където седи тя. След това отидете с приятелчетата си да изиграете по една игра билярд по двойки, и установи че ти липсва партньор. Тук е момента съвсем небрежно да я поканиш да играе с теб. Не може да играе билярд? Страхотно, ти ще я научиш. Най-важното в случая е тя да забележи разликата с която ти общуваш с приятелите си (грубичко и с неуместни шеги) и с нея (нежно, галантно и с леко притеснение). Това направо размеква женските сърца, повярвайте ми.

http://my.5-avenue.com/?p=390



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: avenue
Категория: Забавление
Прочетен: 326438
Постинги: 91
Коментари: 365
Гласове: 968
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930