Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2006 13:33 - Звездните престъпници
Автор: avenue Категория: Забавление   
Прочетен: 1537 Коментари: 1 Гласове:
0



Какво ли може да направи една звезда … Да пуши трева? Да кара с превишена скорост? Да бие жена си? Повярвайте ми, те могат много повече …

OJ Simpson
Обвиняем за убийството на жена си Никол Браун Симпсън и приятеля и Роналд Голдман.
През 1995 звездата на американския футбол и актьор О’Джей Симпсън е оправдан по обвинението. Заседанието на делото е било предавано пряко по телевизията и се е превърнало в национален хит. Но малко по-късно става чудо … гражданският съд го признава за виновен за смъртта на жена му и му налага глоба от 33,5 милиона долара.
Присъдата: неясна …

Woody Harrelson
Обвиняем за произвеждане и съхранение на наркотици.

През юни 1996-та Харелсън засажда в градинката на дома си 4 стръка трева. Мигновено се завежда дело „Народът срещу Харелсън”. Обвиняемият е на върха на щастието си, една от мечтите му както той самият споделя е да попадне в затвора заради постоянните си реклами на тревата и нейните полезни свойства.
Присъдата: невинен …

Winona Rider
Обвиняема за вандализъм и кражба.

През декември 2001-ва актрисата изнася от магазин в Бевърли Хилс дрехи на стойност 5500$ като предварително им изрязва етикетите, което е било заснето от камерите в магазина. Уинона обяснява на охраната, че това е просто репетиция за следващата и роля. Като резултат от „репетицията” тя изкарва 31-вия си рожден ден в затвора и е осъдена на 3 години затвор, но имайки предвид чистото и досие заседателите се съгласяват на условна присъда, обществено полезен труд и възстановяване сумата за откраднатите дрехи.
Присъдата: виновна …

Robert Downey Junior
Обвиняем за шофиране в пияно състояние, употребяване на хероин и незаконно притежание на оръжие.

През август 1996-та актьора попада в ръцете на полицията точно с горните провинения. Веднага започва процес срещу звездата-наркоман и малко по-късно е осъден и влиза в затвора. Старанията на колегите му актьори да го изкарат от там се увенчават с успех едва през 2000-та. От тогава той е задължен да ходи редовно на тестове за приемането на хероин до миналата година, когато присъдата окончателно е свалена.
Присъдата: виновен …

Christofer Woken
Обвиняем в убийството на актрисата Натали Ууд.

В деня на благодарността през 1981-а 43 годишната актриса от руски произход Натали Ууд празнува на борда на яхтата на мъжа си заедно с него, актьора Робърт Вагнер и Кристофър Уокън. След приемането на достатъчно количество алкохол на яхтата се заражда скандал между Уокън и Вагнер по време на който Ууд отива да си легне и междувременно пада зад борда. Нито Уокън, нито Вагнер чуват виковете за помощ, които в същото време достигат дори до хората на съседните яхти. По тялото на актрисата в последствие са намерени много белези от удари и голямо количество алкохол в кръвта. А полицията на Лос Анджелис започва разследване, в което главните заподозрени са Уокън и вдовеца (съпруга на Натали Ууд).
Присъдата: невинен …

Robert Blake
Обвиняем в убийството на Бони Ли Бекли.

Преди около половин година актьорът Робърт Блейк оставя Бони в колата си за малко и се връща да вземе пистолета си, който е забравил в ресторанта. Междувременно някой я застрелва …и от тогава Блейк е в ареста по обвинение в убийство. В следствието се появява и телефонен запис, на който Блейк разговаря с наемен убиец и го моли да го отърве от Бони Бекли, защото е узнал, че жена му от няколко години насам се занимава с продажбата на нейните собствени порнографски снимки по интернет.
Присъдата: неизвестна …

Георги Юматов
Обвиняем за убийството на пазача си.

През март 1994-та руският народен артист Юматов погребва любимото си куче в двора на къщата си и моли пазача да дойде да му помогне. След погребението Юматов го кани на по чашка, за да полеят кучето. Пазача се напива зверски и му обяснява, че той е едно лайно … а Юматов го застрелва със собствения си пистолет. Полицията го арестува незабавно и по време на разпитите актьорът повтаря постоянно „Убийте ме, не искам да живея”. Малко преди делото умира в килията си.
Присъдата: виновен …

Roman Polansky
Обвинен в изнасилването на 13 годишно момиче.

През далечната 1978 нашумелият режисьор Полански изнасилва момиченце по време на дива оргия и веднага след това бяга в Европа. Престъплението е без срок на давност и от тогава до сега той не смее да се върне в САЩ, заради което и никога няма да получи Оскар, поне не лично.
Присъдата: виновен …

И още:
Marv Albert – содомия,
Tim Allen – кокаин, конспирация, шофиране в пияно състояние,
Kobe Bryant – изнасилване,
George HW Bush – шофиране в пияно състояние,
George Clinton – кокаин,
Snoop Doggy Dogg – намушкване на човек,
John Du Pont – убийство,
Jane Fonda – пренасяне на наркотици и нарушаване на обществения ред,
Bill Gates – нарушаване на обществения ред и неподчинение на полицай,
Hugh Grant – хванат с проститутка на обществено място,
Jimi Hendrix – притежание на хероин,
Michael Jackson – обвиняван в какво ли не,
R Kelly – изнасилване и детска порнография,
Don King – убийство, 2 пъти,
Larry King – кражба на автомобил,
Marilyn Manson – непристойно поведение,
George Michael – мастурбация на публично място,
Al Pacino – хулиганство и незаконно притежание на оръжие,
Keanu Reeves – шофиране в пияно състояние,
Mike Tyson – изнасилване,
Sid Vicious – убийство,
Kate Moss – наркотици,
И много, много други :)

http://my.5-avenue.com/?p=400




Гласувай:
0



1. celebrities - Роман Полански ....Кристофър Уокън?!!?!?!
05.06.2006 15:01
Какво разочарование.....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avenue
Категория: Забавление
Прочетен: 326265
Постинги: 91
Коментари: 365
Гласове: 968
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930