Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2006 09:11 - Скучният секс в цифри и факти …
Автор: avenue Категория: Забавление   
Прочетен: 1119 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Напълно е възможно ти да си сред хората, които не вярват на статистики и анкети, но никога не вреди да им хвърляш и по едно око от време на време, нали. И както се оказва според всички проучвания правени напоследък това, което разбираме под скучен секс въобще не е скучно …

image

Най-добрият секс – този със законната ти жена! Според „Глобалното сексологическо проучване на Durex” женените мъже правят секс 62% по-често от ергените (а точните цифри са 145 пъти в годината за женените на 86 за ергените). На всичкото отгоре 75% от омъжените жени пък получават оргазъм докато правят секс с мъжа си, а неомъжените такива само в 66% от случаите.

Колкото по-малко порно гледат мъжете, толкова са по-доволни от сексуалния си живот! Изследването е направено от студенти в университета на Алабама и доказва, че мъжете които гледат порно поне веднъж седмично са доста по-недоволни от сексуалния си партньор от тези, които не гледат. (Тук обаче е възможна и обратната теза, просто тези които не са доволни гледат по-често порно, ходи разбери …)

Нормалният секс е най-хубав! 83% от мъжете и 78% от жените си признават, че нормалният секс им харесва най-много. На второ и трето място са оралният секс и любовната игра. А аналният, груповият и секса с допълнителни екстри се предпочита от едва 7% от анкетираните.

Бързата работа срам за майстора … дали?! Средностатистическият полов акт трае около 15 минути, и 75% от жените са съгласни, че това време е напълно достатъчно, за да получат всички удоволствия от които имат нужда. А 50% от тях дори твърдят, че 5-7 минути са напълно достатъчни и доста често им се иска секс по бързата процедура. Особено положително дамите се отнасят към такива „петминутки” рано сутрин, когато току що са станали.

Поза номер 1. Не стига, че мисионерската поза е най-популярна и желана от жените, ами е доказано и че тя е оптималния вариант за зачатие.

Забрави за гимнастиката. Според американският „Отчет за сексуалното поведение” 64 % от жените не могат да понасят, когато партньора им сменя позата на всеки 20 секунди. Тук ситуацията е малко странна, защото пък мъжете обичат да го правят.

На леглото, казах! Именно леглото е любимото място на 80% от анкетираните, хмм.

Ерогенни зони ли? Според британската сексоложка Дайана Удхаус основната ерогенна зона на всяка жена е нейната кожа. Тя твърди, че всеки човек има „мигриращи” зони с повишена чувствителност, които зависят от временната активност на нервните рецептори. Така че недей да търсиш, просто си харесай някоя част от тялото на жената и я сменяй от време на време (не жената, а зоната! Нали прочете първа точка).

Изводът – ако до този момент си се опитвал да оживиш сексуалния си живот като усложняваш нещата, по-добре си го спести и пробвай с опростяването им. Недей и да му мислиш много дали се държиш правилно под завивките – еволюцията се е погрижила за всичко. Просто се наслаждавай на момента …




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: avenue
Категория: Забавление
Прочетен: 326620
Постинги: 91
Коментари: 365
Гласове: 968
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930