Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2006 08:37 - Няколко идеи за „евтини” срещи
Автор: avenue Категория: Забавление   
Прочетен: 1526 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Току що сте срещнали жената на живота си и въпреки че ви се иска да я заведете в най-луксозния ресторант в града, бюджета ви не го позволява. За подобни случаи, ето ви топ местата, където можете да заведете благоверната си без да фалирате междувременно.

Среща на кафе
Цената – от 5 до 10 лв.
Най-масовото и лесно място, където можете да си поговорите на спокойствие и да си позволите да платите цялата сметка без излишни притеснения като в бар например, където броя на изпитите питиета може да се окаже катастрофален. Но с излизанията само на кафе не бива да се прекалява, защото тя може да реши: а) че искате да си останете само приятели, б) че се опитвате да ви излезе евтино (което е самата истина, но защо трябва тя да го разбира) и в) че сте пристрастен към кофеина.

Разходка в парка или в планината
Цената – от 5 до 10 лв. за напитки
Ако близо до вас има парк или планина, няма какво да му мислите. Само предупредете девойката къде ще ходите, за да не се окаже тя насред Витоша с високи токове и минижуп. Подобна разходка е идеалната възможност да прекарате няколко часа заедно опознавайки се и наслаждавайки се на красотата на природата. Само не забравяйте да вземете и някакви напитки, от дългите разходки всеки ожаднява.

Късен обяд
Цената – от 20 до 30 лв.
Това е една от най-скъпите „евтини” срещи, но все пак малко разнообразие никога не вреди. Разликата с вечерята е, че можете да си позволите не толкова изискан ресторант, а и броя на напитките е силно ограничен в сравнение с вечерното излизане.

Арт галерия, музей или изложба
Цената – от 0 до 10 лв., ако има входна такса
Все пак вие сте човек, който цени културата и тя ще го разбере веднага. Ако сте и предварително подготвен с информация за изложбата и се изявите като вещ екскурзовод, срещата със сигурност ще е тотален фурор.

Пикник
Цената – от 10 до 20 лв.
За целта трябва просто да изберете подходящото място, където е спокойно и има красива природа. Ако имате кола и можете да си позволите мястото да е и отдалечено от града, още по-добре. Подгответе и храната и напитките, вариациите са безброй – от домашно приготвени сандвичи до купени готови такива, вие решавате. Ако добавите към пакета и една бутилка вино и малко плодове, успеха ви е гарантиран.

Купон
Цената – от 0 до 10 лв.
Какво по-лесно от това, ти все пак си социален човек и познаваш доста хора, и все някой от тях прави купон в къщи през уикенда. На подобни купони напитките и храните обикновено не са проблем, но все пак не е добре да се появиш без нищо, затова бутилка алкохол ще свърши добра работа.

Домашно приготвена вечеря
Цената – от 0 до 20 лв.
Върха на сладоледа, подобна среща има доста плюсове и ако ти не се сещаш какви … ние не можем да ти помогнем. Но най-важното е да не се опитваш да каниш жена на домашно приготвена вечеря за първа среща, подобно нещо е подходящо за трета, четвърта и т.н. срещи, но никога за първа. И ако не те бива много в кухнята, попитай някой приятел за нещо лесно и пробвай да го сготвиш първо за себе си, ако се получи добре – ти си на ход. За десерт може да купиш и нещо готово или просто плодове, а какво може да последва след десерта …



Тагове:   срещи,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ren - Ти,обаче, ме наведе
28.06.2006 15:59
на едни доста фриволни и леко меркантилни мисли.Смятам да си изготвя ценоразпис-пипане по бедро...лева,прегръдка...лева,...-...лева.Хммм...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avenue
Категория: Забавление
Прочетен: 324154
Постинги: 91
Коментари: 365
Гласове: 968
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031