Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2006 08:42 - Fashion Report 2006 – Невинност & женственост
Автор: avenue Категория: Забавление   
Прочетен: 1744 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 07.07.2006 10:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Първо го видяхме да се завръща триумфално на червения килим (Порша де Роси на наградите Златен Глобус), а сега е заляло всички модни магазини. Бялото се завърна през този сезон с целия си блясък и преобърна света на модата. От бели рокли, до поли, блузи и панталони, всички са в бяло, и има защо. Бялото е цветът на невинността, младостта и неподправената свежест. В добавка към него необратим завой правят и аксесоарите в златно и сребърно – обувки, чанти, сандали, колани. А естествените цветове допринасят за небрежно женствения вид, който всяка една от нас иска да постигне.


image

Рокли в бяло – изключително женствени и романтични. А разновидностите са безброй от изчистени и семпли модели до такива с леки бродерии и дантели. Комбинирайте със сандали на висока платформа в златно или сребърно, и подходящите аксесоари. В зависимост от материите белите рокли са подходящи както за изпълнения с напрежение делови ден, така и за бурна вечер навън. А ако модела е прекалено фин за все още студените вечери комбинирайте роклята с цветно сако изпъстрено с флорални мотиви и ще се почувствате като на 16.

Блузи в бяло – класическата бяла риза и блуза отново е в разгара си. Само че този път е изключително женствена обсипана с дантели, панделки, бродерии и огромни ръкави. А най-хубавото е, че можете да я комбинирате с всичко – дънки, поли, панталони. Дължините също са най-различни, от къси ризи прилепнали плътно по тялото, до широки туники падащи небрежно върху дънките – всичко е на мода. Когато комбинирате бялата блуза не се изкушавайте да се облечете изцяло в бяло, по-добре заложете на контраста като я комбинирате с някой от другите модерни цветове за сезона.

Сандали на платформи – те са един от основните завоеватели през този сезон. Високите платформи издължават визуално крака и ви правят да изглеждате с 5 килограма по-слаба. Можете да ги носите с поли, рокли, панталони и въобще всичко, което имате в гардероба си. Модерни за сезона са естествените цветове, които лесно се комбинират плюс златно и сребърно.

Къси панталонки – отдавна забравените къси панталонки са върха на черешката. Направени от фин лен, намачкан памук и коприна, панталонките завладяват клубовете, ресторантите и дори офисите. Можете да ги носите със семпли блузи, секси потничета и дори сака. За по-смелите дами ги има във вариации на абсолютното мини, но стандартната им дължина е малко над коляното. Подходящите цветове са безспорния фаворит на сезона – бялото и всички естествени цветове, като бежово, кафяво, зелено.

Аксесоари в бяло – ако не се чувствате комфортно в бяла рокля или пък бялото не отива на тена ви, заложете на аксесоарите в бяло. Белите кожени чанти са толкова изискани, колкото и рокля в този цвят. А за безгрижния уикенд можете да се разходите дори със сламена такава. Намерете си и бели сандали, които да са в комплект с чантата и ще се превърнете в модна икона. За допълнителен щрих можете да се снабдите и с бяло копринено шалче, колан или дори часовник.



Тагове:   FASHION,   report,   невинност,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bobitu - Мен,
07.07.2006 11:36
в бяло ми е много трудно да се обличам. Постоянно се цапам :( Какво ти е мнението за розова/червена мъжка риза/тениска ?
цитирай
2. avenue - много добре
07.07.2006 11:39
розовото е сред модните цветове и при мъжете този сезон :)))

на мен лично много ми харесва.
цитирай
3. dinka - :)
07.07.2006 14:27
А аз днес цял ден се цапам. Сутринта си разлях кафето върху полата на път за работа. След това на обяд си изсипах половината фрапе върху блузата и полата. Якото е, че съм в черно и не ми пука. А и чешмата е на близо... Ами ако бях с някоя ленена рокличка? :)))
цитирай
4. avenue - кофти е като се изцапаш
07.07.2006 14:33
аз като съм в къщи с "домашните дрехи" никога не се цапам, обаче като си облека нещо по-така и става страшно ...

а с това черното не ти ли е топло?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avenue
Категория: Забавление
Прочетен: 326139
Постинги: 91
Коментари: 365
Гласове: 968
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930