Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2006 08:36 - Какво можем и какво не бива да обсъждаме на първа среща
Автор: avenue Категория: Забавление   
Прочетен: 2075 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Така, най-сетне събра кураж да заговориш сладката брюнетка, която привлича погледа ти от месец насам, дори успя да я поканиш на среща! До тук с лесната част … първата среща е най-важна, не за друго, но от нея зависи дали ще има още или ще си останете просто познати, които си казват „Здравей” като се видят. И за да си перфектно подготвен ти предлагаме списък с нещата за които можеш да говориш спокойно и тези, които не е добре да обсъждаш.

Избягвай миналото и
Да, знам че искаш да знаеш всичко за нея, включително с кого е била преди теб (с подробностите), но никога не я питай за миналите и приятели на първа среща. Всъщност тази тема въобще трябва да я забравиш до момента, в който тя не я повдигне. Тя може да се окаже силно наранена или още по-лошо все още да е влюбена в бившия си. И понеже идеята е в края на вечерта тя да се окаже без червило, а не без спиралата която безвъзвратно е останала по носната и кърпичка, по-добре не повдигай темата.

Имаш ли братя и сестри?
Ето ти една лесна тема, само не питай и сестра ти ли е толкова сладка като теб … Но важното е да си останеш с братята и сестрите, така проявяваш интерес към семейството и и тя няма как да не го оцени, родителите обаче не са добра тема.

Пътувала ли си някъде наскоро?
Това е доста благодатна тема, дори и да не пътувала някъде наскоро можете спокойно да обсъдите всички екзотични дестинации, които тя би искала да види. И за да е преживяването още по-успешно можете да разиграете сценарий как ги посещавате заедно. Хубавото е, че подобна тема може да изяде и цялата вечер, а накрая тя ще е супер щастлива и ще си легне с усещането и желанието наистина да преживее тези неща с теб. Какво по-хубаво от това, а?

Какво обичаш да пиеш?
Подходяща тема, особено ако срещата е в бар или ресторант. Можете да си говорите вечно за видовете коктейли или за свойствата на малцовото уиски. Само не се уливай много и я остави тя да говори повече.

Какво работиш или би искала да работиш?
Тук ситуацията е малко странна, ако срещата ти е с интелигентна жена, на която и личи, че знае какво иска от живота въпроса е много подходящ. Но ако любимата ти е продавачка в местната сладкарница надали ще му се зарадва, нито пък ти ще си очарован от възможните отговори. По същият начин стои и въпроса „Какво си завършила?”.

Приятели?
Разпитай я за приятелите и. Дори и да не ги познаваш тя с удоволствие ще ти разкаже за най-добрата си приятелка, мъжа и, бебето и забавни случки с тях. Не ми се мръщи насреща, знам че звучи глупаво, но това е още един начин да научиш малко повече за нея и за това, кое е важно и какво обича.

Какво правиш в свободното си време?
Дали тя ходи на фитнес, колекционира марки или просто обича да танцува. Всеки с удоволствие споделя извън работните си занимания. Тук е мястото да я попиташ и каква музика слуша, какви филми харесва и всичко, което се сетиш. Така ще разбереш и дали по принцип си подхождате или ако нещо стане между вас ще ти се наложи дълги години да гледаш само документални филми и да слушаш чалга.

Какво ще правиш този уикенд?
Ето ти и перфектният завършек на вечерта. Сега е момента на истината – или е свободна или си се провалил тотално. Ако има желание да те види отново, все ще намери 2-3 часа, за да бъдете заедно (все пак говорим за цели 2 почивни дни). И кой знае, може дори да прекарате целият уикенд заедно. Успех!



Тагове:   Какво,   можем,   обсъждаме,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ama imash turpenie pich. . . evala. . ...
19.07.2006 10:17
ama imash turpenie pich...evala...:)


mhm trqbva da se zapisha tuk nai nakraq....
цитирай
2. avenue - pich
19.07.2006 10:41
не е точната дума, когато говориш за жена :) но мерси за комплимента :)
цитирай
3. kableshkov - 00
19.07.2006 15:15
1.А ако не си сигурен за името, удобно ли е да я питаш на 1-ва среща или просто да рискуваш малко и да налучкаш:))
2.Ако срещата е с блондинка може ли да се променят правилата:))
цитирай
4. rip - Няма стереотип на разговор
19.07.2006 15:54
Към който трябва да се придържаш. Поне така е според мен. С всяка жена трябва да се държиш различно, да подхождаш различно и да говориш различни неща, и подобни Hitch-въпроси не действат често :). Разбира се, те са и дотолкова клиширани, че честно казано понякога направо си дразнят. Друго си е уникална среща, с която да грабнеш Жената.
цитирай
5. kalata - ...
29.07.2006 23:05
интересни теми са....
може ли да пъхне юмрук в устата си, може ли да прави шпагат? а да си качи крака зад главата... кога последно е сгъвала капачка от бира само с палец и показалец,
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avenue
Категория: Забавление
Прочетен: 324148
Постинги: 91
Коментари: 365
Гласове: 968
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031