Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2006 09:13 - Fashion Reality
Автор: avenue Категория: Забавление   
Прочетен: 2260 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Или какво се случи в света на модата през последните 2 седмици …

Carolina Herrera обясни, че не може да понася жени които си купуват дрехи съобразени само с последните модни тенденции: «Една жена трябва да знае какво и стои добре и какво отива на възрастта и. Не можеш да се обличаш като 15-годишна, ако си на 40-50. Някои жени трябва да си купят много важен аксесоар – огромно огледало, да го сложат близо до входната си врата и всеки път когато излизат на вън да си казват "Не мога да повярвам, че нося това!" »

Cindy Crawford си призна, че в крайна сметка разчита на козметичната хирургия. «Нямам намерение да се самозалъгвам,» сподели 40-годишният модел. «Когато една жена мине определена възраст трябва да използва инжекции с витамини, ботокс и колаген, за да възстанови еластичността на кожата си.» Cindy още си призна, че използва услугите на козметичните хирурзи от 29 годишна възраст.

LA – новата мека на модата
New York-ската седмица на модата стартира другата седмица, следвана от London, Milan и Paris. Но от следващата година най-грандиозното събитие в света на модата ще ги събира заедно в Kodak Theatre в LA, където по принцип се провежда церемонията за наградите Oscar. Премиерата на World Fashion Week ще е на 7-ми декември тази година на същото място и кмета на LA – Antonio R Villaraigrosa го определя като “възможност да празнуваме разнообразието от идеи, перспективи и постижения в модата”. Шестият ден пък от това величествено събитие ще е ден за благотворителност под надслова Fashion for peace и в него ще се включат държави като Argentina, Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Chile, China, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, Germany, Greece, India, Ireland, Japan, Kenya, Korea, Lebanon, Malaysia, Mexico, Netherlands, Poland, Portugal, Russia, Serbia, Singapore, South Africa, Spain, Sweden, Swtizerland, Thailand and Turkey както и USA, UK, France и Italy.

David & Victoria Beckham лансираха новия си аромат заедно с рекламата към него. И докато най-високата оценка, която получиха за аромата беше „става”, то рекламата предизвика сериозни дебати относно това как известната със слабото си тяло Victoria успя да докара толкова закръглени задни части за фото сесията, а може би не е …

Heidi Klum планира да има още деца. Тя роди дъщеря на Flavio Briatore, в момента е бременна с второ от Seal и на въпроса дали това ще е последното отговаря: «Seal постояно ми повтаря колко красива изглеждам бременна, затова мисля да имаме още много деца.»

Benetton обявиха, че ще празнуват 40-годишнината от създаването си на 10-ти октомври в Centre Pomidou, Paris с екстравагантна модна фиеста.


Тагове:   FASHION,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: avenue
Категория: Забавление
Прочетен: 326756
Постинги: 91
Коментари: 365
Гласове: 968
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930